Dissabte, 20 d'abril de 2024
Fira

Esterri d'Àneu es prepara per una nova edició de la fira de Santa Teresa

La població viurà una nova edició de la fira en la que els cavalls i les vaques són els protagonistes

Redacció 19 d'octubre de 2017 a les 10:35
La Fira de Santa Teresa és de les més importants del sector | Turisme de les Valls d'Àneu
Un any més, els ramaders del territori es donaran cita aquest cap de setmana a Esterri d'Àneu per participar a la fira de Santa Teresa. Es tracta d'una fira com les d'abans, d'una llarga tradició al Pirineu, en la qual ramaders d'arreu del territori es reuneixen per comprar i vendre el bestiar. 

El plat fort, com és de costum, tindrà lloc dissabte amb la 15a subhasta de vedells i vedelles de raça Bruna dels Pirineus i el 37è Concurs i premis de vaca Bruna dels Pirineus del Pallars Sobirà i el tast. Aquest és el certamen amb més volum d'animals de tot el Pirineu català. 

Per diumenge, està previst que se celebri la 23ena edició del Concurs de  Cavall Pirinenc Català, un tast de carn de poltre i el sorteig d'una poltra. La fira també comptarà amb activitats familiars i infantils, com la cercavila amb els capgrossos i xarangues de la població Kina Kreu, així com les tradicional mostra d'artesania. A més, durant tot el cap de setmana, l'Ecomuseu d'Esterri d'Àneu obrirà les seves portes per a que els visitants puguin gaudir de les instal·lacions i d'una exposició fotogràfica de Francesc Boix. 
 

Programa de la Fira Ramadera de Santa Teresa d'Esterri d'Àneu

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació