Divendres, 26 d'abril de 2024
Instagram

El Parc Natural de l’Alt Pirineu posa en marxa el concurs «Colors de tardor»

El primer premi compta amb un lot de llibres i mapes del Parc valorat en 125 euros, a més d'un lot de productes del parc vinculats a la tardor

Redacció 7 d'octubre de 2017 a les 11:42
Les fotografies han d'haver estat realitzades en territori del parc | Territori
El Parc Natural del l'Alt Pirineu arrenca per cinquè any consecutiu el concurs fotogràfic "Colors de tardor". Els participants podran penjar les fotos a la xarxa Instagram fins el 19 de novembre. L'objectiu del concurs és donar difusió al canvi cromàtic dels paisatges del parc amb l'arribada de la tardor. 

Per participar, és necessari ser seguidor del compte @pnaltpirineu, tenir públic l'usuari i penjar les fotografies realitzades incloent el nom del lloc i les etiquetes #colorsdetardorPNAP2017 i #pnaltpirineu. Cada usuari podrà participar amb un màxim de quatre fotografies. 
 
Un jurat integrat per tres persones vinculades al món de la natura, el paisatge i el Parc Natural serà qui valorarà l'originalitat i la qualitat artística de les fotografies, i decidiran les tres guanyadores. El primer premi compta amb un lot de llibres i mapes del Parc valorat en 125 euros, a més d'un lot de productes del parc vinculats a la tardor. El veredicte del jurat es farà públic el 15 de desembre a través del portal web del parc.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació