Dilluns, 6 de maig de 2024
dis la teva!

Manifest de l'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà

El consistori agraeix la resposta dels veïns del municipi pel seu "comportament exemplar" durant la jornada de l'1 d'octubre

Redacció 5 d'octubre de 2017 a les 11:47
L'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà, en data 2 d'octubre de 2017 manifesta:

·Que condemnem la brutalitat policial viscuda el passat diumenge als carrers d'arreu de Catalunya per part de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional. Càrregues indiscriminades, desproporcionades i gens pròpies d'un país que es fa dir democràtic.

·Que mostrem el màxim suport als Mossos d'Esquadra d'arreu del país i en especial als de la Regió Policial del Pirineu Occidental per defensar la no violència i voler protegir tots els nostres ciutadans.

·Agraïm la tasca desenvolupada en el dia de diumenge per part del cos de bombers per custodiar la ciutadania i el que eren les nostres armes: les urnes i les paperetes.

·Agrair als bombers voluntaris d'Isona i Conca Dellà tota la col·laboració prestada durant el diumenge.

·Desitgem una prompta recuperació als més de 800 ferits.

·Que la gent d'Isona i Conca Dellà va tenir un comportament exemplar basat en la solidaritat i en la defensa d'allò més bàsic i digne que tenim: la Democràcia. Gràcies a tots per la col·laboració des del minut 0, especialment als membres de les meses electorals i als coordinadors i agents electorals que van fer possible que a les 09:00 del matí hi hagués urnes i paperetes al nostre municipi.

·Reiterem el suport a tots els alcaldes i alcaldesses que van cedir locals per fer possible la celebració del referèndum.

·Instem a que el govern central faci un anàlisi de consciència i entengui que el que va passar diumenge a Catalunya no es pot justificar de cap manera. No s'entén que d'una banda hi hagués gent de totes les edats intentant posar una papereta dins una urna i per l'altra antiavalots carregant contra la població sense ni tan sols dir res. Nomes ho podem qualificar de vergonyós. Entenent que la política aplicada en referència a l'1 d'octubre pel Partit Popular ha estat un fracàs, nomes ens queda demanar que el President, que ja no ens representa, i el Ministre de l'Interior presentin la seva dimissió.

·Que enviem tota la força i tots els ànims al President de la Generalitat, al seu Govern i al Parlament de Catalunya per que a partir dels fets de l'1 d'octubre i els resultats obtingut prenguin les decisions corresponents sobre el futur de Catalunya.

Ajuntament d'Isona i Conca Dellà

 

 Com participar al "Dis la teva"?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació