Dissabte, 20 d'abril de 2024
ctretze

El Petit de Cal Eril, principal proposta del cicle de tardor de la Fàbrica Ctretze

L’artista de Guissona presenta aquest dissabte “La força”, el seu darrer treball | Ctretze Pirineus ofereix aquesta temporada una programació estable amb més d’una trentena de concerts repartits en tres cicles

Publireportatge 5 d'octubre de 2017 a les 10:50
La Fàbrica Ctretze s’ha posicionat com a sala de concerts a l’Alt Pirineu | Ctretze Pirineus
Després d’una primera temporada farcida d’actuacions musicals, activitats i exposicions, la Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur s’embarca enguany en una nova aventura musical. La cervesera Ctretze Pirineus oferirà aquesta temporada una programació constant amb més d'una trentena de concerts repartits en tres cicles -tardor, hivern i primavera-, amb l’objectiu d’oferir una oferta musical variada al Pallars i consolidar el seu posicionament com a sala de concerts de referència a l’Alt Pirineu.

El tret de sortida s’ha donat amb el cicle de tardor, que fins al pont del desembre portarà a la Pobla un total de 14 concerts amb actuacions de formacions com Mampön, Carlitos, Mundo Chillón o la d’aquest dissabte d’El Petit de Cal Eril. La cervesera ha creat aquesta agenda musical amb la “il·lusió” de fer arribar la bona música al Pallars i per “posar el nostre granet de sorra” a l’escena musical del Pallars. Els concerts tindran lloc quinzenalment i cada cicle comptarà amb l’actuació d’un grup consolidat.

L’actuació principal del cicle de tardor tindrà lloc aquest proper dissabte amb El Petit de Cal Eril, que presentarà el seu darrer treball, La força, a partir de les 19h de la tarda. Un disc que presenta un magnetisme que es balanceja entre la vida i la mort i que arrossega l’artista de Guissona, Joan Pons, a una senzillesa fins ara inaudita. L’entrada, amb un preu de 10 euros amb consumició inclosa, es podrà adquirir a la mateixa Fàbrica Ctretze. Els socis de l’Associació Musical del Pirineu (AMUP) tindran un descompte de 3 euros.
 


La Fàbrica Ctretze disposa d’una sala polivalent on tenen lloc els concerts. Fins la data, el cicle de tardor ja ha ofert tres actuacions, la de Karabash el passat dia 9 i les de Maritrini y Sussicarios i Alè d’Euga el dia 16.

La resta de dates del cicle de tardor són el dia 14 d’octubre, quan tindrà lloc l’Oktoberfest amb les actuacions de Mampön i Pascual i els Desnatats; el 28 d’octubre amb The Blues Prisoners, el 4 de novembre amb Mundo Chillón i Carlitos; el 18 de novembre amb Foo i Stain; el 7 de desembre amb A Contra Blues; i el 9 de desembre amb Intana i Far Out, amb la presència d’una food truck. Entre els grups hi consten bandes amb molta projecció, alguns d’ells finalistes al concurs Sona 9 o als premis Enderrock.

Un projecte nascut al Pallars

Ctretze Pirineus es va presentar en societat el febrer de 2014 amb una festa organitzada al Molí de l'Oli de la Pobla de Segur. La fàbrica es va inaugurar fa tot just dos anys amb una festa amb música en directe i degustacions. L'espai té una producció d'uns 57.000 litres de cervesa a l'any, amb possibilitats d'ampliació. Ctretze Pirineus, a més, ofereix durant l'any visites guiades acompanyades de tasts de cerveses i d'una explicació sobre el procés d'elaboració de la cervesa.

Per a més informació sobre l'agenda cultural de la Fàbrica Ctretze, segueix Ctretze Pirineus a Facebook, Twitter o Instagram.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació