Divendres, 26 d'abril de 2024
Motor

Cellers compta a partir d'aquest curs amb una escola de motos per a infants

Dirigida per l'expilot Dani Hernández, també serà una activitat extraescolar de les escoles de Tremp

Redacció 4 d'octubre de 2017 a les 09:59
Les sessions tindran lloc al circuit de Guaja Aventuras | Dani Hernández
L’expilot lleidatà, Dani Hernández, posa en marxa una escola de motos per a infants de sis a 14 anys. Es durà a terme a Cellers, concretament a les instal·lacions de l'empresa Guaja Aventuras. A més, també serà activitat extraescolar a Tremp i a Balaguer. 

L'escola forma part del projecte Gas Gas School of Champions, on es formen futurs pilots, i estarà dirigida pel que va ser vuit vegades campió de Catalunya entre les especialitats de motocròs i supercròs, i guanyador de tres subcampionats d'Espanya. 

El centre disposarà de motos elèctriques per facilitar l'aprenentatge dels nens que pugin per primera vegada en una moto. Les sessions, que es dividiran en classes teòriques, treball tècnic i preparació física, tindran lloc dos dissabtes al mes, mentre que els altres dos s'hi entrenaran els infants que ja competeixen. 

Les instal·lacions "off-road" de Cellers compten amb un circuit MX Infantil, uns altres d'habilitats i crono. Les inscripcions es poden fer a través dels webs de Guaja Aventuras i Gas Gas Motos. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació