Divendres, 19 d'abril de 2024
Comunicacions

La Generalitat millora les emissions de televisió del repetidor de Baix Pallars

Els alcaldes de Baix Pallars i de Sarroca de Bellera es reuneixen amb Jordi Puigneró per tractar les millores i deficiències en materia de telecomunicacions

Darío Albert 29 de setembre de 2017 a les 11:45
Imatge de la reunió entre Puigneró i l'alcalde de Sarroca de Bellera | Generalitat
El secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró, es va reunir la setmana passada amb l'alcalde de Baix Pallars, Josep Maria Semino, per explicar les actuacions fetes a principis de setembre al centre emissor ubicat al Serrat de Corrotes per millorar l'emissió dels canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Així, la Generalitat dona resposta a les queixes del municipi que reclamava solucions als microtalls que patien en el subministrament elèctric. Els veïns del municipi van presentar una reclamació a Endesa en que mostraven el seu malestar. Aquestes "repetitives anomalies" afectaven també a les emissions de televisió que arriben des del repetidor de Corrotes. 

El secretari de Telecomunicacions també es va reunir amb l'alcalde de Sarroca de Bellera, Josep Ramon Lloret. En aquest cas, la trobada va servir per tractar diferents mancances i possibilitats de millora en matèria de telecomunicacions en el municipi. 

En les dues reunions, Puigneró va destacar "la tasca que la Generalitat fa conjuntament amb les empreses del sector i les administracions públiques municipals i supramunicipals per garantir un accés adient a les telecomunicacions". 

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació