Dimecres, 24 d'abril de 2024
Guàrdia Civil

Un helicòpter de la Guàrdia Civil sobrevola Tremp a molt baixa altura

L’aparell ha fet diverses maniobres per la zona de l’estació i ha abandonat la ciutat pel nord-oest

Jordi Ubach Llorens 18 de setembre de 2017 a les 14:07

La Guàrdia Civil s'està deixant veure per la demarcació de Lleida per terra i aire. Després que s’hagin vist diverses patrulles i camionetes en municipis lleidatans, aquest dilluns un helicòpter de la Guàrdia Civil ha sobrevolat la ciutat de Tremp a una altura molt baixa. Al voltant de les 14h l’aparell ha fet diferents maniobres durant uns minuts prop de la zona de l’estació i ha abandonat la ciutat pel nord-oest. 

La capital del Jussà no ha estat la única ciutat on el cos policial ha fet acte de presència per via aèria. Aquest mateix dilluns, un helicòpter de la Guàrdia Civil ha sobrevolat altres capitals de la demarcació de Lleida com Balaguer, Tàrrega, Lleida o Solsona. Al llarg del dia, lectors de Pallars Digital s’han posat en contacte amb el diari assegurant que també han vist l’helicòpter sobrevolar la Pobla de Segur o Esterri d’Àneu, entre altres poblacions pallareses.

La Guàrdia Civil utilitza sovint aquest mitjà aeri per detectar possibles plantacions de marihuana. El que no és tan habitual és que ho faci en tantes poblacions en un mateix dia.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació