Diumenge, 5 de maig de 2024
Educació

Tremp celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Les escoles de la ciutat prenen la iniciativa amb l'objectiu de conscienciar els més joves

Redacció 18 de setembre de 2017 a les 11:57
Les bicicletes hauran de ser les protagonistes aquesta setmana | Ajuntament de Tremp
Tremp celebra un any més la Setmana de la Mobilitat Sostenible, amb l'objectiu d'afavorir els hàbits saludables i reduir l'ús de vehicles. Enguany i amb la col·laboració de l'Ajuntament, l'escola Valldeflors i el col·legi Maria Immaculada treballaran, fins aquest divendres, de forma transversal i adaptada als diferents cicles educatius per promoure uns hàbits de mobilitat sostenibles que contribueixen a fer "una ciutat més neta, un entorn menys contaminat i una població més sana i vital". 

En paral·lel a les activitats i sessions que organitza cada escola, l'Ajuntament ajudarà a implementar les mesures que proposen els centres. Així mateix, la Policia Local limitarà el trànsit de vehicles de motor al Maria Immaculada en les hores d'entrada i sortida, facilitant d'aquesta manera que els alumnes i les seves famílies que utilitzin transports sostenibles com la bici o el patinet, o simplement que es desplacin a peu, puguin fer-ho de la manera més segura i tranquil·la.

Les limitacions de trànsit a l’entorn de l’escola es van repetint anualment amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i puntualment en altres ocasions al llarg del curs escolar. S'estudia la possibilitat de fer-ho permanentment, tal i com es fa la vigilància dia a dia sigui per part de la Policia Local o dels Mossos d’Esquadra en els horaris d’entrada i sortida dels centres.
 

Cartell de la Setmana de la Mobilitat Sostenible de Tremp Foto: Ajuntament

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació