Dilluns, 29 d'abril de 2024
Escalada

El Rally d'Escalada de Terradets arriba aquest cap de setmana a la 8a edició

El Rally començarà el dissabte a les vuit del matí i finalitzarà dotze hores després

Redacció 15 de setembre de 2017 a les 13:12
Hi participaran escaladors d'arreu d'Europa | Rally Escalada
Les partes del congost de Terradets tornaran a rebre els escaladors participants a la vuitena edició del Rally d'Escalada. Des de demà i fins diumenge, les cordades amants de l'escalada en paret tenen una nova cita al congost de Terradets per afrontar els seus propis reptes durant 12 hores de Marató d'Escalada. El Rally començarà dissabte a les vuit del matí i finalitzarà dotze hores després. La cita reunirà a escaladors de països europeus com Alemanya, Itàlia, França, Croàcia o Anglaterra.

La recepció començarà divendres 16 de setembre a partir de les 18h a la piscina de l'Hotel Terradets, amb un aperitiu de benvinguda que donarà pas a la presentació del International Climbers Meeting de Paklenica, a Croàcia, amb qui el Rally Terradets té un acord d'intercanvi dels respectius guanyadors.

Aquest és un dels premis per a la cordada guanyadora del Rally Terradets, ja que estaran convidats a participar en el seu esdeveniment al maig de 2017, a càrrec de la seva organització. L'organització destaca també la participació d'escaladors d'Anglaterra, que presentaran imatges d'escalada tradicional al seu país el diumenge al matí a la piscina de l'Hotel Terradets. 


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació