Divendres, 26 d'abril de 2024
emprenedoria

L'emprenedoria i la innovació, a debat aquest dimecres a Tremp

Durant la jornada es presentarà el catàleg d'Activitats d'Emprenedoria a la Formació Professional de les terres de Lleida

Darío Albert 4 de setembre de 2017 a les 11:29
La jornada s'ha presentat avui a l'Ajuntament de Tremp | Darío Albert
L'espai cultural La Lira, de Tremp, acollirà aquest dimecres la "Jornada Emprenedoria i Innovació. Del treball per projectes a la gestió del talent", que organitza l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Lleida. Durant l'acte, es presentarà el catàleg d'Activitats d'Emprenedoria i Innovació a la Formació Profesisonal de les terres de Lleida. Es tracta d'un recull d'activitats d'emprenedoria que actualment s'estan duent a terme als centres de Formació Professional (FP) a la demarcació de Lleida. 

En la presentació de la jornada, celebrada aquest dilluns a l'Ajuntament de Tremp, l'inspector d'Ensenyament Nicolau Galdeano ha expressat el desig que l'acte "sigui un èxit" i ha exposat els detalls de la jornada, que se celebrarà aquest dimarts a Lleida i es repetirà l'endemà a Tremp. "Organitzem aquest acte a Tremp per donar suport a l'activitat Tremp Emprèn, que va començar l'any passat a la comarca". 

El plat fort de la jornada serà la ponència que pronunciarà el doctor Eli Eisenberg de la Unviersitat de Tel-Aviv. Segons Galedano, el doctor, que va guanyar l'any passat el premi sobre emprenedoria organitzat per la Unió Europea, és "una primera espasa" en el món de l'innovació

L'alcaldessa en funcions, Maria Pilar Cases, ha agraït a l'organització la decisió de celebrar l'acte a Tremp perquè "és una bona oportunitat perquè els participants coneguin la ciutat i la comarca". En el marc d'aquesta jornada, s'han organitzat diverses visites a equipaments i punts d'interès del Pallars Jussà com la seu de l'Institut Geològic de Catalunya (IGC), la Central Hidroelèctrica de Sallente o l'Epicentre. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació