Dimarts, 30 d'abril de 2024
Fibra òptica

La fibra òptica arriba al Telecentre de la Pobla

L'empresa Adamo Telecom va arribar a un acord amb l'Ajuntament per desplegar la xarxa de fibra òptica al municipi

Redacció 31 d'agost de 2017 a les 09:30
La fibra òptica suposarà un salt qualitatiu en els serveis | Ajuntament
La connexió a Internet del Telecentre de la Pobla gaudeix ja d'una velocitat de 1.000Mb per segon gràcies a la instal·lació de la fibra òptica. Aquest fet és una realitat des que l'empresa Adamo Telecom va arribar, a finals de l'any passat, a un acord amb l'Ajuntament per iniciar un desplegament gradual de la xarxa de fibra òptica al municipi.

Per l'Ajuntament, això suposarà un salt qualitatiu en els serveis que ofereix aquest equipament, sobretot pel que fa a la formació online, així com pels usuaris que veuran un canvi notable en la velocitat de la connexió de què disposa el Telecentre. 

La fibra òptica és actualment la tecnologia de connectivitat de banda ampla fixa més avançada del mercat a tot el món. En l'àmbit domèstic, els 100 MB reals que ofereix la fibra permeten la TV d'alta definició, jocs online, videoconferència de màxima qualitat i navegació ultra ràpida per Internet, fins i tot des de diversos dispositius simultàniament sense que la qualitat de la connexió pateixi cap modificació.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació