Divendres, 19 d'abril de 2024
previsió meteorològica

L'estiu s'acaba amb l'arribada de pluges i una forta caiguda de les temperatures

Canvi de temps a la vista, que s'intensificarà aquest dijous arreu de Catalunya

Redacció 30 d'agost de 2017 a les 09:58
La pluja farà acte de presència aquest dimecres | Cristóbal Castro
L'estiu sembla que s'acaba. Canvi de temps imminent, sobretot a partir d'aquest dijous, amb pluges generalitzades i una baixada forta de temperatures arreu del país. 

Aquest dimecres al matí la pluja començarà a fer acte de presència, i de cara al final del dia s'intensificaran, sobretot a les comarques pallareses. És possible que les precipitacions vagin acompanyades de fang.

Els grans canvis es notaran el dijous, un dia que es preveu molt inestable. Segons informa Meteo Pirineus Catalans, al llarg del dia els registres de precipitació seran abundants en algunes zones. La temperatura caurà encara més i l’ambient serà fresc, de plena tardor

Durant la tarda les precipitacions minvaran al terç sud i Ponent. En conjunt seran d'intensitat entre feble i moderada, puntualment forta a punts del litoral i prelitoral. En alguns punts concrets de la meitat est del país s'acumularan quantitats molt abundants (entre 50 mm i 100 mm en 24 hores). Els ruixats i xàfecs aniran acompanyats de tempestes i localment de pedra. El Servei Meteorològic ha emès una alerta per intensitat de pluja.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació