Dimecres, 24 d'abril de 2024
terrorisme

Emotiva abraçada entre el pare del nen mort a la Rambla i l'imam de Rubí

El municipi li ha dedicat aquest dijous un acte de record a les víctimes | Els Mossos recorden Xavier Martínez amb una sentida carta dipositada a la Rambla

Redacció / Jordi Ubach 25 d'agost de 2017 a les 10:14

Una de les 15 víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils va ser Xavier Martínez, un nen de tres anys de Rubí amb segona residència i molt estimat a Llimiana. El municipi del Vallès Occidental li ha dedicat un acte aquest dijous per recordar les víctimes. Ha estat en aquest acte que s’ha produït una imatge molt emotiva i simbòlica: l’abraçada entre el pare de l’infant i l’imam de Rubí. 

En declaracions a El Periódico, el pare del petit assegura que “necessitava fer-li una abraçada a un musulmà” i que comparteix el dolor de les víctimes i el que senten els familiars dels terroristes. Martínez, que assegura que parla “des del cor”, espera que la mort del seu fill “serveixi per alguna cosa”.
 
Els Mossos recorden Xavier Martínez

Els Mossos d’Esquadra van tenir ahir un bonic gest amb el petit Xavier Martínez dipositant una carta al memorial espontani que aquests dies ha aparegut a la Rambla en homenatge a les víctimes. En aquesta carta, acompanyada d’una boina del cos policial, un Mosso es dirigeix a l’infant amb unes emotives paraules.

El pare de Xavier Martínez va entregar dimarts als Mossos d’Esquadra un cotxe de joguina dels cos policial, que era del seu fill, acompanyat d’una foto del nen.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació