Dimecres, 24 d'abril de 2024
terrorisme

L'emotiu detall del pare del nen amb vincles a Llimiana mort en els atemptats

"A partir d'ara teniu un àngel de la guarda més. Us protegirà quan el necessiteu, com vosaltres heu fet amb tantíssima gent aquests dies”, va dir als Mossos d'Esquadra

Redacció 24 d'agost de 2017 a les 09:54
El dispositiu dels Mossos a Subirats, on van abatre Younes Abouyaaqoub | ACN
Un nen de 3 anys de Rubí, amb vincles a Llimiana, es va convertir en una de les tretze víctimes que hi va haver en l’atemptat de dijous passat a la Rambla de Barcelona. Aquest dimarts, el pare del petit va anar fins a la comissaria dels Mossos de la ciutat del Vallès Occidental a fer-los entrega d’un “detall emotiu”, tal com ha informat el Sindicat Autònom de Policia a través del seu compte de Facebook.

Aquest detall és la imatge d'una joguina d'un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra i la foto del seu fill. "A partir d'ara teniu un àngel de la guarda més. Us protegirà quan el necessiteu, com vosaltres heu fet amb tantíssima gent aquests dies. Aquest àngel és el meu fill. Sou la millor Policia del món", asseguren des del cos que els va dir el pare.

Tot seguit, un "humil sergent" del cos, insta als membres de la policia catalana a "encoratjar-vos sempre a donar el millor de cadascú de vosaltres. Amb la família, amb els amics, a la vostra feina...". "D'aquí uns mesos, unes setmanes o potser uns dies, ja no serem notícia, ni estarem a totes les portades, la vida continuarà, però les petjades que ja hem deixat, ningú ens la podrà prendre", rebla.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació