Diumenge, 5 de maig de 2024
terrorisme

Llimiana s'uneix en record del petit Xavi

Els veïns de la població pallaresa han guardat cinc emotius minuts de silenci a la plaça Major en record de Xavi Martínez, mort en els atemptats d’ahir a Barcelona

Jordi Ubach Llorens 18 d'agost de 2017 a les 12:34
Un centenar de veïns concentrats aquest matí a la plaça del poble | Ajuntament de Llimiana
Silenci. Tristesa. Emoció. Són sentiments que s’han pogut palpar a la plaça Major de Llimiana aquest migdia en els cinc minuts de silenci en record a Xavi Martínez, el nen de tres anys d’edat, veí de Rubí però amb forts vincles a la població pallaresa, mort ahir en els atemptats terroristes a la Rambla de Barcelona.

Un centenar de persones s’han reunit per mostrar el seu suport a la família del nen i per condemnar tota mostra de violència. La façana de la Casa de la Vila de la població figura aquest divendres amb la bandera catalana a mig pal i un crespó negre a la bandera de la població en senyal de dol.
 

Bandera a mig pal i crespó negre a la façana de l’Ajuntament de Llimiana. Foto: Ajuntament de Llimiana


Segons ha confirmat a Pallars Digital l’alcalde de Llimiana, Josep Terré, la família de Xavi Martínez és molt coneguda a la població, ja que els avis del nen fa uns 40 anys que hi tenen una casa. L’alcalde ha assegurat que la població està “consternada” per aquest tràgic succés i que farà “tot el possible” per fer costat a la família de la víctima.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor