Dijous, 25 d'abril de 2024
terrorisme

Un nen de tres anys amb vincles a Llimiana, entre els morts de l’atemptat a Barcelona

La família de la víctima viu a Rubí però té una segona residència a la població pallaresa, on són molt coneguts | L’Ajuntament de Llimiana ha mostrat el seu condol a la família del petit

Jordi Ubach Llorens 18 d'agost de 2017 a les 09:41
Espelmes enceses a la porta de l’església de Llimiana, aquest dijous a la nit | @meritxell_NuVa
Xavi Martínez, un nen de 3 anys amb vincles familiars a Llimiana, és una de les 13 víctimes de l’atemptat terrorista d’aquest dijous a la Rambla de Barcelona. Segons ha avançat Segre i ha pogut confirmar Pallars Digital, el petit i la seva família viuen a Rubí, però tenen segona residència a la població pallaresa, on passen bona part de l'estiu.

L’Ajuntament de Llimiana ha expressat el seu condol i escalf a la família, molt coneguda al poble, ja que tant els avis paterns com els pares de la criatura tenen casa al poble. Segons ha explicat en declaracions a Pallars Digital l’alcalde de Llimiana, Josep Terré, la població està “consternada” per aquest tràgic succés.

En un acte espontani, ahir a la nit els veïns de Llimiana van encendre espelmes a la porta de l’església en record al petit Xavi. Terré ha detallat que un tiet de la víctima també té residència a la zona, en concret a Sant Miquel de la Vall, segons ha detallat l’alcalde. L’alcalde ha confirmat, a més, que un familiar del menor és una de les ferides greus de l’atemptat a la Rambla de Barcelona. Segons relata, el menor anava acompanyat de la seva mare i de dos familiars més quan es va produir l’atac.

Terré ha assegurat que Llimiana “farà el que sigui possible” per ajudar a la família. Com en la immensa majoria dels consistoris catalans, aquest migdia s’han convocat cinc minuts de silenci davant la Casa de la Vila per condemnar els atacs terroristes a Barcelona i Cambrils.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor