Divendres, 19 d'abril de 2024
Patinatge

El Club Patí Tremp aposta de nou per la internacionalització dels patinadors

Un total de 42 patinadors perfeccionen a Tremp les seves competències en aquest esport

Redacció 11 d'agost de 2017 a les 11:03
El Pavelló del Juncar acull el campus d'estiu de patinatge | Lídia Ortiz
Tremp acull, des d'aquest dilluns, el Campus d'Estiu organitzat pel Club Patí Tremp, amb una quarantena de patinadors vinguts de Lleida, Barcelona, Girona, Màlaga, Múrcia, Itàlia i Anglaterra. El campus, dirigit pel tècnic nacional Joan Potrony, compta amb una equip format per professionals del patinatge reconeguts internacionalment, com la coreògrafa rusa Ekaterina Gryaznova o l'entrenadora de la selecció espanyola Mónica Delli. 

L'objectiu d'aquesta estada és augmentar el rendiment dels esportistes trobant l'equilibri entre l'esforç físic i l'artístic. Segons l'organització és un "plaer" dur a terme aquesta activitat en un territori que combina l'esport "de forma atractiva" amb unes instal·lacions idònies per la pràctica del patinatge i que ofereix la millora de les competències "en un entorn paisatgístic únic". 

Aquest és el setè any consecutiu que el Club Patí Tremp impulsa el campus que, pels organitzadors, situa el Pallars Jussà i el municipi de Tremp en "molt bona posició" en matèria de patinatge artístic i de rendiment esportiu d’alt nivell.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació