Divendres, 19 d'abril de 2024
xarxes

La relliscada del president del Parc Natural de l'Alt Pirineu a Facebook

Una ofensiva imatge compartida a Facebook encén els ànims dels membres de la CUP

Redacció 8 d'agost de 2017 a les 10:58
Que s’ha d’anar en compte amb el que es comparteix a les xarxes socials és conegut pràcticament per tothom que s’hi mou. Ho ha pogut comprovar en primera persona el president del Parc Natural de l’Alt Pirineu, Joan Ordi, que diumenge compartia al seu perfil de Facebook un muntatge on es comparava les diputades de la CUP, Anna Gabriel i Eulàlia Reguant, amb un grup de turistes amb poca roba i actitud somrient.

No va tardar en reaccionar la diputada aranesa de la CUP, Mireia Boya, que a través de Twitter demanava “responsabilitats” al Govern tot lamentant el “nivell” del missatge que el president del Parc havia compartit. L’alcalde de Soriguera, Xavier Pedemonte, i el tinent d’alcalde de Sort, Baldo Farré, tots dos de la CUP, també van recriminar a Ordi el seu comportament.
 
El president del Parc es va disculpar de seguida per haver compartit una publicació “ofensiva” al seu perfil personal. Ho va fer amb diverses piulades que van generar un seguit de respostes entre els usuaris de la xarxa social. Queda clar que abans de publicar a les xarxes, és recomanable pensar.
 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació