Dissabte, 20 d'abril de 2024
Aigüestortes

Dotze sancions durant el cap de setmana per incomplir la normativa d'Aigüestortes

La Guardia Civil també van localitzar un menor de 9 anys que s'havia perdut a l'interior de espai natural

ACN 7 d'agost de 2017 a les 12:50
Imatge d'una de les tendes d'acampada plantada de manera il·legal | ACN
El Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil de Lleida ha detectat durant el darrer cap de setmana una dotzena d'infraccions administratives a l'entorn del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

En concret, el cos ha denunciat diferents persones per acampar en llocs no autoritzats, practicar el bany en llocs prohibits, encendre foc, passejar gossos solts i accedir a l'interior de l'espai protegit en vehicle a motor sense l'autorització pertinent. Aquestes actuacions s'emmarquen en el dispositiu especial de vigilància dels espais naturals d'especial protecció que desenvolupa el Seprona a la demarcació de Lleida durant els mesos de juliol i agost.

Així mateix, agents del cos van localitzar dissabte un nen de 9 anys que s'havia perdut una estona abans a l'interior del parc, en concret a la vessant de Boí, en una zona propera a l'Estany Llong. El menor, espantat, es trobava en perfecte estat de salut i va ser lliurat als seus pares que participaven en la seva recerca en un lloc proper.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació