Dissabte, 20 d'abril de 2024
Festa Major

Sort es vesteix de gala per viure un cap de setmana de festa major

L'Ajuntament i la Comissió de Festes han preparat un programa que combina esport, música, cultura i tradicions

Redacció 27 de juliol de 2017 a les 17:54
La Festa Holi és un dels plats forts de la festa major de Sort | Ajuntament
Cap de setmana gran a la capital del Pallars Sobirà. Sort està de festa major, i per celebrar-ho ha preparat una gran varietat d'actes que donen inici aquest divendres i s'allargaran fins el dimarts. Esport, música, cultura i tradicions es combinaran per oferir un seguit de propostes adreçades a totes les edats.

La festa major arrencarà aquest divendres al matí amb la gimcana "a lo animal", les activitats de circ i l'exhibició infantil del ball de Rigodons. A la nit, sessió de punxadiscos amb DJ Pate i DJ Berni. Els esports centraran la majoria d'actes de dissabte, amb els tornejos de petanca i de bàsquet, el concurs de pesca i les masterclass de zumba i spining. També dissabte, a dos quarts de set de la tarda, hi haurà la Festa Holi i la festa de l'escuma. L'Orquestra Odiesa i el grup de versions Los 1000 hombres seran els encarregats de posar el punt musical a la nit. 

Diumenge es continuarà amb el torneig de botifarra que haurà començat el dia anterior i els més petits podran jugar als inflables que s'instal·laran al Parc del Riuet. Ja dilluns, torneig de futbol bubble, espectacle de màgia a càrrec del Mag Gerry, i ball de tarda i nit amb l'Orquestra Cocktai i l'Orquestra Aquarium juntament amb el grup Covers, respectivament. També dilluns se celebrarà l'acte FeMAP GastroFilms, inclosos en els actes del FeMAP, i es projectarà el documental "El silenci abans de Bach", de Pere Portabella. 

Les tradicions arribaran dimarts, amb la cercavila dels Gegants de Sort, els Esmolets i la Xaranga Xafarrostolls, la missa amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt, que oferiran també un ball de sardanes, i la cantada d'havaneres. 

A més, durant tot el cap de setmana es podrà participar al tercer concurs d'Instagram. Els participants hauran de penjar les seves millors fotografies a l'etiqueta #instafmsort17. 
 

Consulta el programa d'actes de la festa major de Sort
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació