Dijous, 25 d'abril de 2024
Equipaments

Monterde, sobre la petició del PP: «Que aconsegueixin representació i ho demanin»

L'alcalde de Sort marca quatre passos als populars, que han demanat l'eliminació del nom del casal d'avis ja que fa referència a la República catalana

Àlvar Llobet 25 de juliol de 2017 a les 10:23
Monterde va respondre Xandri a Twitter | Darío Albert
L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha respost aquest dilluns la petició del PP de Lleida de retirar el nom del casal d'avis atès que fa referència a la República catalana. En un missatge de Twitter, el primer edil ha marcat quatre passos que han de seguir els populars per aconseguir que el Centre Republicà Català.

​Monterde ha tancat d'aquesta manera la qüestió plantejada per la presidenta del PP a Lleida, Marisa Xandri, que ha assegurat que el nom de l'equipament va ser imposat per l'exconseller d'ERC, Jordi Ausàs​ i que hi ha persones que no hi volen anar a votar quan hi ha eleccions. Les paraules de Monterde han tingut resposta per part de Xandri, que aquest dimarts ha recordat que hi ha persones que entren en aquest local i que tenen familiars morts a mans dels republicans. "Memòria històrica per tots", ha reclamat la líder popular, que ha indicat que el seu partit fa la proposta en base a la reclamació d'alguns veïns "de tota la vida".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació