Divendres, 19 d'abril de 2024
inversió

«La Caixa» destinarà 6.000 euros al projecte «Treiem-ne més profit» de Tremp

La inversió dotarà l’aula de cuina d'una major funcionalitat per realitzar accions de formació

Redacció 19 de juliol de 2017 a les 10:07
Imatge de la col·laboració entre CaixaBank i l'Ajuntament de Tremp | Ajuntament
L'Obra Social "la Caixa" destinarà 6.000 euros per adequar les instal·lacions de l'aula de cuina del projecte "Treiem-ne més profit" de l'Ajuntament de Tremp. Així ha quedat palès en la col·laboració que el director de l'àrea de negocis de CaixaBank als Pirineus, Jaume Ramon Casal, i l'alcalde de Tremp, Joan Ubach, han anunciat aquest dimecres. 

La col·laboració de l'Obra Social "La Caixa" s'emmarca en les actuacions que impulsa directament la xarxa financera de CaixaBank a la demarcació de Lleida per donar resposta a les necessitats del seu entorn més immediat. 

El projecte treballa en dues vessants: d'una banda, es recullen els excedents de diverses superfícies comercials i se n'allarga la vida útil cuinant-los perquè després puguin ser distribuïts entre les persones i famílies en situació de vulnerabilitat social. Aquesta reforma dotarà l’aula de major funcionalitat per realitzar accions de formació.
 
D'altra banda, se centra en millorar l'ocupabilitat de les persones en recerca d'ocupació amb una oferta formativa adaptada a les seves necessitats, fent especial atenció a les empreses del sector agroalimentari i de la restauració i el comerç. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació