Divendres, 17 de maig de 2024
dis la teva!

Carta oberta a la delegada del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós

La Plataforma Unitària Contra l'Autopista Elèctrica envia una carta a la delegada del govern per mostrar-lia la seva «sorpresa» per la negativa de signar l'acta d'una reunió

Redacció 17 de juliol de 2017 a les 10:46
Sra. M. Rosa Amorós i Capdevila,

En relació a la conversa mantinguda entre vostè i els membres de la Plataforma Unitària
contra l'Autopista Elèctrica a Tremp el 6 de juny de 2017, ens ha sorprès el posicionament final que vostè ens transmet davant la negativa de no voler signar l'acta de la reunió.

Això suposa la inexistència d'aquesta reunió, on li vam manifestar la preocupació que el recreixement de la línia d'alta tensió Foradada del Toscar-Pobla de Segur significava per al territori i per a les persones que viuen als llocs afectats pel seu traçat.

Sra. Amorós, no voler atendre les nostres raons significa que li importa un rave el territori i la gent que hi viu, doncs no oposar-se a aquest recreixement suposa donar el vistiplau perquè sobre els caps de les persones d'aquests llocs passin 200.000 volts.

Avui existeixen conclusions científiques sobre el perill que suposen les radiacions electromagnètiques per a la salut de les persones, per la qual cosa actituds d'indiferència com la seva suposen portar al forat abans de temps a tots aquells que viuen sota aquest traçat. A Europa la distància mínima d'aquestes línies als nuclis habitats és de 200 metres. En aquesta línia no es respecten, ja que, per exemple, una casa es troba a tan sols vuit metres d'ella.

Sra. Amorós, com es nota quins són els seus interessos polítics! Vostè no té la valentia de sortir-se del seu guió gens ni mica, ja que sortir-se'n significaria el perill de caure de la cresta de l'ona on vostè es troba.

Sra. Amorós, entenem que molts catalans vulguin sortir de l'Estat Espanyol ja que és escandalosament corrupte, però si el nou Estat Català, que polítics com vostè proposen, s’ha de regir per actituds com la seva, sàpiguen que el seu projecte d'Estat serà tan corrupte o més que aquell del que volen separar-se. Vostè sap que l'objectiu suprem dels estats és el poder i per aconseguir-ho faran allò que sigui necessari, fins i tot l'assassinat (i aquesta línia suposa un flagrant intent d'assassinat col·lectiu).

Actituds com la que vostè representa només beneficien als interessos de la classe de la que vostè, i persones com vostè, en formen part (no ens representen). I ja per acomiadar-nos, sàpiguen vostès que sempre, i sempre vol dir sempre, ens trobaran davant de la casta que representen. Nosaltres no ens agenollarem i per tant continuarem lluitant, tant pel territori, com per les seves gents, ja que la nostra dignitat ens ho exigeix. Sabem que aquesta no és una carta políticament correcta, però és el parer d'aquells que ens sentim socialment menyspreats.

Plataforma Unitària contra l'Autopista Elèctrica

 Com participar al "Dis la teva"?
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació