Diumenge, 5 de maig de 2024
Educació

El col·legi Maria Immaculada participa en un simposi sobre educació i sostenibilitat

Durant el congrés celebrat a Segòvia, es van exposar les diferents accions del projecte "Mobilitza't per Tremp"

Redacció 11 de juliol de 2017 a les 10:02
Més de 100 docents van participar al simposi sobre educació sostenible | Flors Moreno
El col·legi Maria Immaculada, de Tremp, ha participat al tercer simposi estatal ESENRED (Escoles cap a la sostenibilitat en xarxa), celebrat durant la primera setmana de juliol a la localitat de Valsaín, a Segòvia. Sota el lema Les escoles com a agents transformadors cap a la sostenibilitat, hi han participat més de 100 docents d'arreu de l'Estat espanyol, juntament amb tècnics de les diferents delegacions autonòmiques. 

L'objectiu del simposi era compartir les experiències i accions que les diferents escoles han desenvolupat per potenciar la conscienciació en sostenibilitat entre els seus alumnes. La coordinadora de l'Escola Verda del col·legi Maria Immaculada, Flors Moreno, hi ha participat exposant i compartit l'acció de mobilitat sostenible Mobilitza't per Tremp, dut a terme durant el curs als dos centres educatius de la ciutat

Les escoles participants de Catalunya formen part de la Xarxa d'Escoles Verdes de Catalunya (XESC). El de Tremp va ser l'únic centre educatiu de les comarques de Lleida present al congrés, mentre que d'arreu de Catalunya hi han participat 14 docents i quatre tècnics de medi ambient. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació