4 de març de 2024

La Pobla de Segur organitza el 1r Concurs fotogràfic Instagram

La popular plataforma Instagram acollirà les fotografies, que hauran de tenir relació amb la fusta, tema central de la Fira Promopallars d'aquest any que se celebrarà els dies 15 i 16 de juny

Pallars Digital 23 de maig de 2013 a les 12:22
L'Ajuntament de La Pobla de Segur ha organitzat el 1r Concurs fotogràfic Instagram, una xarxa social gratuïta on es comparteixen fotografies amb altres usuaris i que cada cop compta amb més aficionats al Pallars i arreu del món. 
 
Els participants hauran de penjar la seva fotografia relacionada amb el món de la fusta amb l'etiqueta #promopallarsfusta, que servirà per identificar totes les fotografies participants. També hi ha una categoria per a les fotografies fetes dins l'espai de Pla de Barris que s'identificaran amb l'etiqueta #barrispobla.
 
Els premis s'entregaran el proper dia 16 en el marc de la Fira Promopallars. El guanyador del concurs tindrà la possibilitat de realitzar una activitat d'esports d'aventura al Pallars a escollir, per a dues persones. Es poden presentar fotografies fins el divendres 11 de juny.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor