Diumenge, 28 d'abril de 2024
bàsquet

César Fernández, del CB Tremp, rep la Medalla d'Argent al Mèrit en Basquetbol

La Federació Catalana de Basquetbol premia amb aquest reconeixement aquelles persones que han desenvolupat una dilatada tasca en pro del bàsquet català

Jordi Ubach Llorens 7 de juliol de 2017 a les 11:37
El trempolí César Fernández, recollint el premi de mans del president de la Federació | FCBQ
César Fernández, actual entrenador i membre de la junta directiva del Club Bàsquet Tremp, va rebre el passat cap de setmana la Medalla d'Argent al Mèrit en Basquetbol per part de la Federació Catalana de Basquetbol, juntament amb altres 11 guardonats d'arreu del país. L'entrega va tenir lloc durant la Festa del Bàsquet Català, celebrada el passat 1 de juliol a la sala Luz de Gas de Barcelona.

La Federació Catalana de Basquetbol premia amb aquest reconeixement aquelles persones que han desenvolupat una dilatada tasca als seus clubs i, com a conseqüència, en pro del bàsquet català. Presentada per l'actor català Joan Pera, durant l'acte es van guardonar a jugadors, entrenadors, clubs, directius, àrbitres i col·laboradors del bàsquet català.



La trajectòria de César Fernández al Club Bàsquet Tremp va més enllà de la seva tasca actual com a entrenador i membre de la junta directiva. Fernández va ser membre fundador del club l'any 1984, i anys més tard va arribar a presidir l'entitat durant quatre anys. També ha estat director tècnic i com a entrenador va aconseguir l'ascens a Tercera Catalana amb el sènior masculí l'any 2004 i l'històric ascens a Segona Catalana dos anys després.

La medalla atorgada a César Fernández és la tercera que rep el club trempolí de bàsquet. Miquel Abrantes el 2013 i Joan Ubach el 1999, van rebre aquest guardó per part de la Federació Catalana de Basquetbol, també en reconeixement a la seva trajectòria al Club Bàsquet Tremp.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació