Dimecres, 24 d'abril de 2024
curses de muntanya

La Vall Fosca apadrina els millors corredors de la 8a Vertical Cabanera

Diversos establiments de la zona ofereixen als corredors una part de l'estada de franc a canvi d'ajudar-los a fer promoció del territori

Redacció 5 de juliol de 2017 a les 10:16
Un aspecte de la vertical, 300 metres abans d'arribar al cim del Montsent | Vertical Cabanera
Allotjaments de la Vall Fosca i alguns de fora del municipi, han emprès una original iniciativa per promocionar el territori: apadrinar els millors corredors de la 8a Vertical Cabanera, que aquest any forma part del Circuit Mundial de Kilòmetre Vertical i que se celebrarà el pròxim dissabte 15 de juliol, amb sortida de Capdella. 

Sota el lema, Apadrina un top 10, els allotjaments participants ofereixen gratuïtament una part de l'estada als corredors a canvi que aquests ajudin els establiments a fer promoció del territori i del seu allotjament a través de les xarxes socials. 

Així, atletes com Laura Orgué, Jan Margarit o la corredora sueca Yoie Bohlin, s'allotjaran en establiments de la Vall Fosca i utilitzaran els seus perfils d'Instagram, Facebook o Twitter per fer conèixer al món la Vall Fosca i l'allotjament on es troben.
 
Amb aquest apadrinament es pretén, també, donar suport a corredors de muntanya d'elit, que per a optar a obtenir el títol de campions del món en la modalitat de quilòmetre vertical, han de participar en diverses curses repartides arreu del món, i assumir les despeses que això suposa. 
 
Els corredors apadrinats actualment són: Laura Orgué, Jan Margarit, Marc Traserra, Pere Rullan, Yoie Bohlin, Josep Roset, Eduard Baquer i Maria Zorroza.

Jan Margarit és un dels top 10 apadrinats per aquesta iniciativa de la Vall Fosca. Foto: Vall Fosca Turisme.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació