Diumenge, 28 d'abril de 2024
meteorologia

Activada l'alerta per l'onada de calor que afecta Catalunya

L'episodi es pot allargar fins divendres i la Generalitat ha activat el pla Procicat | Tremp emet un avís de risc per calor

Redacció 14 de juny de 2017 a les 17:43
A l'ombra dels arbres i a prop de l'aigua, la millor manera de passar la calor | Adrià Costa
Protecció Civil de la Generalitat demana a la ciutadania extremar la precaució en les activitats a l’exterior i seguir els consells de Salut per evitar incidències per les altes temperatures. Aquest migdia ha activat l'alerta del Pla de Protecció Civil Procitat per Onada de Calor davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya de l'inici d’un episodi de temperatures extremes avui que pot allargar-se fins divendres.
 
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, avui hi ha possibilitat de que se superi el llindar de temperatures extremes per aquesta època de l'any a gairebé tot Catalunya. Demà dijous les comarques del litoral i prelitoral deixaran d'estar afectades per aquesta situació de temperatures extremes i divendres només romandran afectades les comarques de Lleida, a més d'Anoia, Bages, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta.

En aquest sentit i a nivell municipal, l'Ajuntament de Tremp ha emès a la població un avís de risc per calor davant la previsió que al municipi es pugui superar el límit de temperatura màxima, que és de 38,7ºC.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació