Diumenge, 5 de maig de 2024
Sostenibilitat

Les escoles de Tremp se sumen a la Setmana de la Natura

El col·legi Maria Immaculada i l'Escola Valldeflors han promogut durant una setmana la mobilitat sostenible

Redacció 13 de juny de 2017 a les 12:39
Alumnes del centre mostrant la pulsera de la sostenibiltiat | Flors Moreno
Els alumnes del col·legi Maria Immaculada i de l'Escola Valldeflors de Tremp han participat en les accions de la Setmana de la Natura, celebrada del 5 al 9 de juny. Així, els centres han promogut la mobilitat sostenible i han demanat a les famílies que acudeixin a l'escola caminant, en bicicleta o en patinet.

L'Ajuntament de Tremp ha col·laborat en el projecte tallant els carrer Francesc Macià, l'accés al col·legi Maria Immaculada, i el carrer Tarragona, de l'Escola Valldeflors. La Setmana de la Natura és un projecte organitzat per la Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya, amb l'objectiu de conscienciar de la necessitat de conservar el medi ambient i el patrimoni natural.

Al col·legi Maria Immaculada, els alumnes del comitè ambiental han repartit una pulsera a cada alumne i han participat en el concurs de fotos que promou l'organització. El comitè ha decidit allargar la promoció de la mobilitat sostenible fins a final de curs. 

Una de les accions dutes a terme és el joc de la serp. Els alumnes que arriben a l'escola d'una manera sostenible han de col·locar un gomet en un mural d'una serp, instal·lat al pati de l'escola. Si al final s'aconsegueix omplir tot el cos de gomets, significa que l'alumnat ha respost bé a aquesta acció.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació