Dissabte, 20 d'abril de 2024
Esbaiola't

L'Esbaiola't presenta 80 funcions per als quatre dies de festival

El festival celebra el 10è aniversari amb un dia més d'espectacles

Redacció 13 de juny de 2017 a les 09:25
El festival Esbaiola't celebra el desè aniversari | Esbaiola't
El Festival Esbaiola't, de teatre per a tots els públics, de les Valls d'Àneu celebrarà la desena edició amb més de 80 funcions repartides entre els quatre dies que durarà el festival. Per celebrar el desè aniversari, el festival començarà un dia abans. S'inaugurarà el dijous 20 de juliol i s'allargarà fins el diumenge 23. 

L'edició d'aquest any compta amb un 25% més de pressupost. Un augment que es veurà reflectit en la programació, ja que s'hi podrà veure fins a 37 propostes artístiques. El festival presenta una programació amb molta qualitat artística, en la que hi destaca la pallassa Pepa Plana, la companyia de titelles Peus de Porc, la Baldufa o la Industrial Teatrera, que s'encarregarà de l'acte d'inauguració.

També hi haurà la participació d'una companyia no professional: els joves actors de La Petiestable 12, de l'Aula de Teatre de Lleida; i tres companyies estrangeres: la belga Tof Theatre i les franceses Cirque Hirsute i Compagnie S. A més de les professionals, la programació compta amb 8 propostes del territori, ja siguin teatrals com els Xants Grup Escènic o populars com els Diables de les Valls d'Àneu, els capgrossos de l'Estarna i el grup de grallers Peta Canyes. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació