El Tremp perd a casa (2-4) i queda eliminat de la Copa Catalunya

Els errors defensius van sentenciar l'equip pallarès davant d'un Borges que va jugar una hora amb deu

Redacció 12 de juny de 2017 a les 09:41
El Tremp va caure davant del Borges, equip de Primera Catalana | FC Borges
S'acaba la temporada pel Club de Futbol Tremp després de caure als vuitens de final de la Copa Catalunya amateur. L'equip pallarès va perdre per 2 gols a 4 davant del Borges Blanques, equip que enguany ha pujat a Primera Catalana. El partit va estar molt igualat, però els errors defensius van condemnar els trempolins.

El matx començava amb bones notícies per al Tremp. González executava a la perfecció una falta que suposava el primer gol dels locals. En aquesta mateixa jugada i a causa de les protestes, l'àrbitre va expulsar un jugador del Borges. Tot i jugar amb un jugador menys, els visitants van aconseguir capgirar el marcador aprofitant els errors de la defensa.

Als quatre minuts de la segona part, González tornava a igualar el marcador, però un tercer error dels locals va permetre el 2-3. El Tremp va donar-ho tot en els últims vint minuts per buscar l'empat però en una jugada de contraatac el Borges va sentenciar el partit.

S'acaba així la temporada dels trempolins, que després de proclamar-se campions del grup 14 de la Tercera Catalana, jugarà l'any que ve a la Segona Catalana.