Dimarts, 14 de maig de 2024
futbol

Victòria del Tremp a Magraners per seguir viu a la Copa Catalunya (0-3)

Els pallaresos passen a la següent ronda en vèncer al camp del campió del grup 13

Redacció 5 de juny de 2017 a les 13:26
Els trempolins es van mostrar més efectius que els locals | CF Tremp
El CF Tremp ha debutat a la Copa Catalunya amb bon peu després de guanyar al camp del Magraners, el campió del grup 13 de Tercera Catalana, per 0 gols a 3. Els pallaresos, que es van mostrar més sòlids i efectius, es classifiquen d'aquesta manera per la següent ronda de la competició.

El partit va ser més igualat del que pot indicar el marcador. Els locals van dominar els primers 45 minuts, tot i que no van gaudir de cap ocasió clara de gol. González, al minut 10, va establir el 0-1 després d'un mal refús del porter local. Amb el 0-1 s'arribava al descans.

A la represa, la tònica del partit continuava sent la mateixa. Tot i això, el Tremp va tornar a fer gala de la seva efectivitat i Ahumada, al minut 51 de partit, feia pujar el 0-2 al marcador gràcies a un bon xut des de fora l'àrea. A un minut pel final i amb un Magraners bolcat per aconseguir la remuntada, el Tremp va sentenciar amb el 0-3 definitiu, obra un altre cop de González.