Dijous, 2 de maig de 2024
Fira

Satisfacció per l'assistència a la Fira d'Oficis i Menestrals de Rialp tot i la pluja

La pluja caiguda durant el cap de setmana no desllueix la cita de la població pallaresa

Darío Albert 5 de juny de 2017 a les 12:14
La inaguaració va anar a càrrec del conseller d'Empresa i Coneixement | Jordi Baiget
La pluja no ha evitat que la vuitena edició de la Fira dels Oficis i Menestrals de Rialp fos un èxit d'assistència. Malgrat les condicions meteorològiques desfavorables, que va obligar a aturar alguns dels actes previstos a l'aire lliure, l'Ajuntament de Rialp calcula que prop d'un miler de persones van visitar la fira. 

L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha assegurat a Pallars Digital que "la pluja ha condicionat, sobretot considerant que el més bonic de la fira és passejar pels carrers de la població i veure-hi treballar els artesans". No obstant això, per l'alcalde, que aquest dilluns sigui festiu a moltes poblacions de Barcelona ha fet que pugui assistir-hi més gent de la prevista. 

Sabarich ha valorat molt positivament la vuitena edició de la fira, ja consolidada a nivell comarcal. A més, ha destacat la bona resposta dels veïns, associacions i empreses a la crida que es va fer des de l'ajuntament demanant que fos una cita col·laborativa. 

La inauguració de la fira, que en aquesta edició estava dedicada als treballs de la fusta i el bosc, va anar a càrrec del conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. La nit va estar amenitzada amb la música de StressBand i dels Showcats. Durant tot el cap de setmana, els restaurants de la població van oferir un menú de fira amb els cargols com a producte destacat. 

La Fira d'Oficis i Menestrals té com a objectiu recrear aquells oficis que amb el pas del temps i del progrés, han anat desapareixent. Aquesta cita pren el relleu de la Fira del Bestiar que durant més de trenta anys es va celebrar a la població pallaresa. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació