Diumenge, 5 de maig de 2024
biblioteques

Les biblioteques busquen llibres relacionats amb el Pallars

Engeguen un concurs per aquest estiu en que els participants hauran de fer una fotografia a un llibre relacionat amb el Pallars

Redacció 5 de juny de 2017 a les 09:59
L'objectiu del concurs es promocionar el territori i el seu patrimoni cultural | Adrià Costa
Les biblioteques del Pallars i l'Alta Ribagorça proposen un concurs literari per als lectors més viatgers. Per participar-hi caldrà trobar llibres relacionats amb aquestes comarques, ja sigui pel títol, per l'autor o perquè és l'escenari on transcorre la història. L'objectiu del concurs "Tarter de Llibres" és promocionar el territori i el seu patrimoni cultural. 

Els participants hauran de fer una fotografia a la portada de la publicació i enviar-la al correu electrònic tarterdellibres@gmail.com fent referència també al lloc on s'ha trobat el llibre. Les biblioteques publicaran les fotografies rebudes als seus comptes de Twitter, Facebook i Instagram amb la etiqueta #tarterdellibres. 

El nom del concurs fa referència al blog compartir per les biblioteques del Pallars i la Ribagorça per recullir el fons local i presentat al març. Entre totes les fotos rebutes, se sortejarà un lot de llibres, dues samarreta de les associacions Cambuleta i Escunç. La data límit per participar-hi és el 30 de setembre. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació