Diumenge, 5 de maig de 2024
salut

​La Torre de Cabdella ja és municipi cardioprotegit

L'Ajuntament instal·la tres desfibril·ladors fixes en façanes municipals a la Torre de Capdella, Espui i la Pobleta de Bellveí | A l'estiu se n'afegiran dos de portàtils a Sallente i a Estany Gento

Redacció 1 de juny de 2017 a les 09:20
L'alcalde, Josep Maria Dalmau, davant un DEA fix, sostè un DEA portàtil a la mà | Ajuntament
L'Ajuntament de la Torre de Cabdella ha instal·lat tres desfibril·ladors externs automàtics (DEA) fixes al municipi per tal de facilitar una ràpida intervenció en els casos d'aturada cardíaca. A més, la Vertical Cabanera d'enguany, la cronoescalada al Montsent de Pallars, serà també una cursa cardioprotegida, ja que comptarà amb sis desfibril·ladors en diferents punts del recorregut.

Els tres aparells es poden trobar a la Torre de Capdella, Espui i la Pobleta de Bellveí, instal·lats en façanes d'edificis municipals. A l'estiu se n'afegiran dos més de portàtils cedits per l'empresa proveïdora Neosalus, que estaran ubicats a Sallente i a Estany Gento, punts de més afluència de persones durant els mesos de juliol, agost i setembre.

L'alcalde de la Torre de Cabdella, Josep Maria Dalmau, considera necessària la implantació d'aquests aparells, que són d'ús lliure, tant durant tot l'any quan hi ha menys població al municipi, com en èpoques puntuals com l'estiu, on pel telefèric passen més de 20.000 visitants.

Des de l'Ajuntament s'organitzaran sessions formatives amb Neosalus per tal de conèixer el funcionament d'aquests aparells.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació