Dissabte, 27 d'abril de 2024
Alberg

FGC i la Fundació Pere Tarrés col·laboren en la millora de l'Alberg Les Estades

L’objectiu és donar valor a tot el conjunt i potenciar els seus atractius turístics

Redacció 31 de maig de 2017 a les 12:30
L'alberg està situat entre Sort i Rialp | FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Fundació Pere Tarrés han acordat col·laborar per millorar les instal·lacions de l’Alberg Les Estades, a Rialp, i el seu entorn. Durant una visita realitzada a l’alberg, representants de les dues institucions s’han compromès a treballar en les dependències de l’edifici i de l’entorn amb l’objectiu de donar valor a tot el conjunt i potenciar els seus atractius turístics. 
 
En aquest sentit, FGC ha anunciat la construcció i instal·lació d’un ascensor a l’alberg. Aquesta actuació, que aportarà una major confortabilitat en l’accessibilitat dels clients als diferents nivells de l’edifici i que permetrà també l’accés als allotjaments de persones amb mobilitat reduïda, està previst que estigui operatiu per l’inici de la temporada d’hivern 2017/2018.
 
Entre les actuacions a realitzar destaquen les millores en les habitacions, l’adequació de la zona esportiva i l’arranjament de l’entorn de l’hotel. L'Alberg Les Estades es troba situat entre Sort i Rialp, molt a prop de les pistes d'esquí de Port Ainé i de l’estació d’Espot Esquí, a tocar del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.
 
La Fundació Pere Tarrés disposa d’un contracte d’arrendament des de l’any 2015 per a la gestió de l’alberg, que disposa d’habitacions de dos a 10 places i sala de jocs, sala infantil, guarda esquís, i una zona exterior amb piscina i zona esportiva.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació