El pallarès Arnau Cases, campió d'Espanya en Kilòmetre Vertical

El corredor de Guingueta d'Àneu va completar els 2,7 quilòmetres en 40 minuts

Redacció 22 de maig de 2017 a les 11:12
Arnau Cases, al centre, recollint la medalla de campió | Dani Tristany
El corredor Arnau Cases, de la Guingueta d'Àneu, s'ha proclamat vencedor del Campionat d'Espanya de Kilòmetre Vertical, en categoria cadet. La competició s'ha celebrat aquest diumenge a la població càntabra d'Arredondo. El corredor, de 16 anys, forma part del Espot Esquí Club Valls d'Àneu.

El pallarès va completar el recorregut, de 2,7 quilòmetres i amb un desnivell de 1.010 metres, en un temps de 40 minuts i 42 segons. El segon classificat va arribar a meta tres minuts més tard. En l'edició de l'any passat, Cases va quedar segon, a tan sols vuit segons de proclamar-se campió.

Cases és considerat una de les grans promeses de l'atletisme de muntanya. En un vídeo publicat l'any passat pel portal Carreras de Montaña, l'aneuenc explica que es va aficionar a les curses de muntanya gràcies a una assignatura extra-escolar de l'Institut SES Morelló d'Esterri d'Àneu.