Divendres, 19 d'abril de 2024
urbanisme

Tremp posa a la venda dos habitatges per enderrocar dos cases al casc antic

Amb la venta dels pisos l'ajuntament finançarà l'enderroc de dos edificis situats al carrer del Forn

Jordi Ubach Llorens 18 de maig de 2017 a les 10:44
Estat d'una de les cases del carrer del Forn de Tremp | Jordi Ubach
L'Ajuntament de Tremp ha tret a licitació dos habitatges de titularitat municipal situats a l'avinguda Espanya número 7, concretament els corresponents a les portes A i C del segon pis, per tal de finançar el cost de l'enderroc de dos cases del centre històric que es troben en estat ruïnós, situades al carreró del Forn.

L'alcalde de Tremp, Joan Ubach, ha explicat que un enderroc d'aquestes característiques pot ascendir als 70.000 euros, import que s'obtindria de la venda dels dos habitatges de l'avinguda Espanya. Els habitatges que surten a subhasta estan situats a l'edifici conegut com la "torre dels militars", tenen una superfície útil aproximada de 77m2 i un preu sobre els 43.000 euros.

Ubach ha lamentat l'estat en què es troben algunes cases del centre històric de la ciutat i ho ha relacionat amb l'"herència rebuda" per part de l'anterior equip de govern, al qui ha acusat de no actuar a temps en una problemàtica que suposa "un risc" i que "pot esdevenir un perill" per la ciutadania. 

En la mateixa línia s'ha expressat la regidora de Seguretat Ciutadana, Anna Ritz, que ha confessat que els dos habitatges "s'haguessin pogut salvar si s'hi hagués actuat anys enrere".

Aquells que hi estiguin interessats es poden posar en contacte amb l'àrea d'Administració o amb la Borsa d'Habitatge de l'Ajuntament de Tremp. Les sol·licituds es podran presentar fins el 29 de maig a les 14h.

 Consulta l'edicte i el plec de condicions
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació