Dijous, 16 de maig de 2024
Territori

Senadors d'ERC visiten Sant Esteve de la Sarga

Anna Azamar i Miquel Àngel Estradé han visitat el municipi per constar el mal estat de la carretera i de l'ajuntament

Redacció 17 de maig de 2017 a les 09:49
Els senadors d'ERC han visitat també el municipi d'Abella de la Conca | ERC
Aquest dilluns els senadors d'ERC Anna Azamar i Miquel Àngel Estradé han visitat els pobles del municipi de Sant Esteve de la Sarga. Durant el recorregut han constatat el mal estat d'alguns trams de la carretera municipal. Ho han fet acompanyats de l'alcalde Jordi Navarra, que ha aprofitat per traslladar-los la preocupació per la massificació del congost de Montrebei.

El que més ha indignat els senadors ha estat comprovar el mal estat de l'ajuntament, apuntalat per diversos suports i que impossibiliten l'entrada, així com que es duguin a terme els plens municipals o que es pugin constituir les meses electorals. L'alcalde ha explicat que aquesta és una obra urgent i necessària però que està treballant per obtenir finançament de les administracions. 
 

Els senadors han comprovat el mal estat de l'ajuntament de Sant Esteve de la Sarga Foto: ERC


Finalment, també han visitat el municipi d’Abella de la Conca acompanyats pel diputat provincial Jaume Gilabert. Segons els senadors, han conegut un municipi amb encant que té un futur ple de possibilitats. Per això han constatat que els regidors del municipi demanen suport a les institucions per realitzar actuacions necessàries per millorar els accessos a les cases habitades i la seva església.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació