Dimecres, 1 de maig de 2024
Educació

Sort oferirà dos nous cicles formatius per al curs vinent

L'oferta de formació s'amplia amb dos cicles orientats al medi ambient i el turisme

Redacció 12 de maig de 2017 a les 09:32
L'Institut Hug Roger III celebra aquest any el 30è aniversari | ACN
L'Institut Hug Roger III, de Sort, oferirà pel proper curs dos nous cicles. Els alumnes del Pallars podran cursar el Cicle Formatiu de Grau Mitjà orientat a la formació en Activitats Comercials en l'àmbit Turístic, i el Grau Superior orientat a formació, guia i assistències turístiques en l'àmbit mediambiental. 
 
Tots dos cicles son el fruit d'un treball de planificació estratègica i de col·laboració entre l'Institut Hug Roger III, el Departament d'Ensenyament, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, l'Ajuntament de Sort, i el teixit empresarial del territori. L'objectiu és oferir una formació que a més d'orientar-se a les necessitats del sector turístic doni resposta a les demandes locals del territori i aprofiti les oportunitats existents.

En el cas del Cicle Formatiu de Grau Superior, es tracta d'una oferta única a tota la demarcació de Lleida i té un important lligam amb l'oferta turística natural que pot oferir Sort i la comarca, relacionada amb el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Aquests dos nous cicles se sumen als ja existents: el Grau Mig de Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural i el Grau Superior en Animació d'Activitats Físiques i Esportives. 
 
La posada en marxa dels nous cicles coincideix amb el trentè aniversari de l'Institut. El període d'inscripció pels Cicles de Grau Mig serà entre el 16 i 24 de maig i pels Graus Superiors entre el 25 i 31 de maig.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació