Dijous, 25 d'abril de 2024
entrevista

Fes la teva pregunta a l'alcalde de Sort!

Complerta mitja legislatura, Pallars Digital entrevistarà aquest mes de maig l'alcalde de Sort, Raimon Monterde | El diari et dóna l'oportunitat de participar en la confecció de les preguntes

Redacció 19 de maig de 2017 a les 13:55

Façana de l'Ajuntament de Sort. Foto: Ajuntament de Sort


A punt de complir-se mitja legislatura als consells municipals, Pallars Digital entrevista aquest mes de maig els alcaldes de Tremp i Sort amb l'objectiu de fer balanç de la feina feta fins ara pels consistoris de les capitals de comarca pallareses. En tots dos casos i per tal de donar veu a la ciutadania, una part de l'entrevista es configurarà a partir de les preguntes dels lectors del diari.

La segona de les entrevistes serà a l'alcalde de Sort, Raimon Monterde. La metodologia és molt senzilla. Només cal que escriviu la vostra pregunta juntament amb la resta de dades que us demanem, al formulari que es troba sota aquestes línies. La vostra identitat es mantindrà en tot moment en l'anonimat.

Pallars Digital elaborarà l'entrevista, que inclourà -modificades i aplegades si s'escau- un màxim de cinc de les preguntes proposades pels lectors que el propi diari escollirà. No s'acceptaran preguntes que incloguin insults i falsedats manifestes.

En totes dos entrevistes, les preguntes dels lectors completaran les que es facin des de la redacció del diari. El termini per fer preguntes a l'alcalde de Sort es tancarà el proper dimecres 24 de maig a les 12h del migdia.
 

TERMINI FINALITZAT

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació