Divendres, 26 d'abril de 2024
Aigüestortes

El Parc Nacional d'Aigüestortes reactivarà la Comissió del Trànsit

Una de les principals actuacions previstes és asfaltar la carretera d'accés a Sant Maurici

ACN 3 de maig de 2017 a les 10:03
Visitants d'Aigüestortes esperant a pujar en un taxi | ACN
El Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici vol reactivar la Comissió de Trànsit amb l'objectiu de millorar el funcionament de taxis que operen al Parc. D'aquesta comissió de treball en formaran part les Associacions de Taxistes d'Espot i la Vall de Boí, representants del Patronat del Parc i membres dels Ajuntaments d'Espot, la Vall de Boí i ajuntaments de l'àrea perifèrica, a més de representants d'entitats de conservació de la natura i d'excursionistes. 

Aquest grup de treball ha de vetllar per buscar millores per aquest sector entre les quals destaquen millorar la imatge corporativa dels taxis o confeccionar uns horaris fixos. Seran els taxis d'Espot els que es veuran beneficiats per una de les actuacions previstes per aquest any: asfaltar la carretera d'accés al sector de Sant Maurici. 

El total del pressupost de despesa pel 2017 és de prop de 2.600.000. Pel que fa a planificació destaquen la tramitació i aprovació de la quarta "Revisió del Pla Bàsic de Prevenció d'Incendis Forestals", la redacció del Pla d'autoprotecció del Parc Nacional d'acord amb la nova llei de Parcs Nacionals i la implantació del Pla de foment del turisme de natura als espais naturals protegits de Catalunya.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació