Divendres, 17 de maig de 2024
Accident

Ferit crític un jove en caure al riu quan feia pònting a Esterri d'Àneu

El sistema de seguretat ha fallat i la víctima ha estat traslladada a l'Arnau de Vilanova de Lleida

Redacció 30 d'abril de 2017 a les 11:18

Un helicòpter dels Bombers durant el rescat del jove. Foto: Bombers


Un jove d'uns 25 anys ha quedat ferit crític aquest dissabte a la tarda després de caure d'una alçada de nou metres mentre practicava pònting a Esterri d'Àneu. Segons fonts policials consultades per aquest diari, el sistema de seguretat de l'empresa que havia estat contractada ha fallat i el jove ha caigut al riu Noguera Pallaresa.

L'impacte li va provocar diverses fractures i un traumatisme cranioencefàlic. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses ambulàncies, que van atendre la víctima i la van traslladar a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida després d'estabilitzar-lo. Un helicòpter amb efectius del GRAE i 2 dotacions terrestres de Bombers i 2 ambulàncies del SEM van treballar en l'accident.

L'avís del sinistre es va rebre a les 20:16 hores al pont d'Isil, al quilòmetre 127 de la C-147, just a la sortida d'Esterri. El jove –veí de Barcelona- va impactar contra el terra després de fer el salt al buit des del pont, d'uns 8-9 metres d'alçada i que passa per sobre del riu Noguera Pallaresa.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació