Dijous, 2 de maig de 2024
Universitat d'estiu

Isil s'afegeix als cursos d'estiu de la Universitat de Lleida

Tremp repeteix com a seu i, durant l'estiu, oferirà dos cursos

Redacció 29 d'abril de 2017 a les 10:50
La Casa de l'ós bru, d'Isil, serà la seu d'un curs d'estiu | ACN
La Universitat d'estiu de la Universitat de Lleida (UdL) arriba aquest any a la 25ena edició i oferirà 64 cursos que tindran lloc en 16 municipis de la demarcació. En aquest sentit, una de les novetats d'aquest any és la nova seu al Pallars Sobirà. La Casa de l'Ós Bru, d'Isil, serà l'espai que acollirà, del 10 al 13 de juliol, el curs "Recursos didàctics per al coneixement de la fauna i la vegetació del Parc Natural de l'Alt Pirineu".

Els assitents a la formació aprendran a identificar i classificar els rastres i les restes més comunes de la fauna dels Pirineus, coneixeran eines i estratègies didàctiques per al treball del medi natural amb infants i joves i descobriran com interpretar els canvis viscuts al llarg dels anys en els sistemes ecològics relacionats amb la fauna. 

El preu del curs, que s'adreça a persones que es dediquen al món educatiu i amb interès per al coneixement naturalista, varia en funció de les hores: 108 euros per a una formació de 30 euros, i 135 euros per al curs de 75 hores, que inclou treball autònom de l'alumnat. Els membres de la comunitat de la UdL poden gaudir de descomptes en el preu. 

Dos cursos a Tremp

Tremp serà, un any més, una de les seus dels cursos d'estiu de la UdL. En aquesta edició, per partida doble. La universitat oferirà el curs "República, guerra, postguerra (1931-1950). Els altres protagonistes" i "Els darrers dinosaures d'Europa i la selva d'extinció al territori del Projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec". 

Amb aquesta oferta, la UdL continua el cicle que va inciar l'any passat i vol aprofundir en el període històric d'entre la República i la potguerra, fent especial incís a la Guerra Civil viscuda al Pallars. La formació serà del 6 al 9 de juliol. D'altra banda, el Centre de Suport Territorial de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, a Tremp, serà la seu del curs de palenteologia, que aprofitarà els recursos patrimonials i naturals que ofereix el Geoparc. En aquest cas, el curs serà entre el 30 de juny i el 2 de juliol. El preu d'aquestes dues formacions és de 50 euros. 

El termini d'inscripció s'obrirà el 8 de maig i s'allargarà fins el dia abans de l'inici del curs. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació