Dijous, 25 d'abril de 2024
ciclisme

«La Pallaresa» arriba a la 26a edició amb rècord d'inscrits

La marxa cicloturista, organitzada per la Unió Ciclista Tremp, prendrà sortida aquest dissabte amb 300 corredors

Redacció 28 d'abril de 2017 a les 12:10
La Pallaresa viurà la seva 26a edició | Unió Ciclista Tremp
Tremp acull un any més la Marxa cicloturista del Pallars "La Pallaresa", una prova anual que organitza la Unió Ciclista Tremp i que enguany arriba a la seva 26a edició amb la xifra rècord de 300 inscrits. Es tracta d'una marxa de carretera, no competitiva, que s'inclou dins el calendari de les marxes del circuit Ciclopirineus i que tindrà lloc aquest dissabte.

La prova consta de dos recorreguts. El curt, de 116 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu, explora enguany nous racons cap a la Vall d'Àssua i Enviny, sense deixar perdre l'entorn excepcional de Montcortés de tornada a Tremp. El llarg, de 164 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell, compta enguany amb un dibuix més assequible que en les darreres edicions, ja que s'ha eliminat el port de Montcortés.

L'organització premiarà els participants amb mèrits particulars; així doncs, els quatre trofeus que donaran seran pel participant de major edat, pel participant més jove, pel grup amb major representació i pel grup més llunyà. A més, pel fet de participar, tots els corredors rebran l'obsequi d'un lot de productes locals format per una ampolla de vi Turritela del celler El Vinyer i secallones de Casa Badia.

El format del dinar canviarà enguany. Tindrà lloc al mateix pavelló del Casal i anirà a càrrec de Gabi Serra, de l'Hotel Terradets de Cellers. La cursa compta amb una quarantena de voluntaris, formats per membres de la junta i col·laboradors.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació