Dimarts, 23 d'abril de 2024
Futbol

El Club de Futbol Tremp edita un llibre històric del centenari del club

La col·laboració d'aficionats i socis ha estat molt important per la publicació del llibre

Darío Albert 26 d'abril de 2017 a les 09:47
El Club Futbol Tremp durant la Segona República | Pompeu Molist (Arxiu Comarcal)
El Club de Futbol Tremp ha volgut commemorar el centenari del club, creat l'any 1914, editant un llibre que reculli la seva història. Es tracta d'una publicació amb més de 200 fotografies i cròniques de partits, recuperades a partir de la premsa local de l'època i que es conserven tant a l'Arxiu Comarcal del Pallars Jussà com a l'Arxiu Nacional de Catalunya. L'editor Cisco Prats, de l'editorial trempolina Garsineu, ha estat l'encarregat de fer la recerca de material.

El president del Tremp, Josep Maria Farré, ha explicat a Pallars Digital que la col·laboració ciutadana ha estat molt important per editar el llibre, ja que han rebut molta informació, dades i fotografies d'aficionats, socis, i de ciutadans lligats al club. L'arribada constant de nou material ha anat retardant la publicació del llibre, que estava prevista per al 2014, any en que se celebrava el centenari del club. 
 

El llibre es pot trobar a les tres llibreries de Tremp. Foto: CF Tremp


Farré ha confirmat que el club té previst presentar el llibre en un acte públic, però està pendent de quadrar la data amb la Federació Catalana de Futbol. La publicació, que ha rebut l'ajut econòmic de la Diputació de Lleida, l'Ajuntament de Tremp i el Consell Comarcal del Pallars Jussà, es pot comprar a les llibreries de la població, al Forn de pa Farré o posant-se en contacte directament amb el club.

La portada del llibre és una il·lustració feta per Eduard Muntada en motiu del centenari del club. El preu de venda del llibre és de 30 euros. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació