Divendres, 26 d'abril de 2024
Mossos d'esquadra

La Regió Policial del Pirineu Occidental celebra el Dia de les Esquadres

El cos policial destaca el descens significatiu dels fets delictius al territori

Redacció 25 d'abril de 2017 a les 09:10
El poliesportiu Els Til·lers de Sort ha acollit el Dia de les Esquadres | Raimon Monterde
Els Mossos d'Esquadra dels Pirineus Occidentals ha celebrat aquest dilluns el Dia de les Esquadres. Durant l'acte, celebreat al poliesportiu "Els Til·lers" de Sort, s'han lliurat 107 felicitacions a agents per actuacions amb un mèrit especial o per la seva trajectòria professional. 

La delegada del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, ha agraït al cos policial de la Generalitat la dedicació i els serveis prestats en tots els àmbits d'actuació, destacant la cooperació transfronterera amb els agents policials de França i Andorra. 

De la seva banda, el director general de la policia, Albert Batlle, ha destacat que Catalunya és un país segur, i que aquesta seguretat encara es percep més a les comarques del Pirineu, que són les que registren les taxes delinqüencials més baixes. 

L'acte també ha servit per retre homenatge a Josep Palau, director dels serveis territorials d'Interior a l'Alt Pirineu i Aran, que va morir al febrer a causa d'una malaltia sobtada. La delegada del govern ha lloat la seva professionalitat i el seu tracte amable. 

El cos policial destaca les felicitacions concedides per evacuar dues persones de l'interior d'un pis on s'havia produït un incendi. També s'han distingit a diversos mossos per la investigació d’una estafa per simular una greu malaltia per aconseguir donacions econòmiques i per una altra investigació on es va resoldre una temptativa d'homicidi quan tot semblava pensar que es tractava d’un accident de trànsit amb ferits greus.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació