Dimarts, 25 de juny de 2024
travessia de gerri

Oberts al trànsit els dos carrils de l'N-260 al seu pas per Gerri de la Sal

Per aquest punt hi passen uns 3.500 vehicles diaris

ACN 13 d'abril de 2017 a les 17:02
Els vehicles circulant amb normalitat, aquest dijous, a Gerri de la Sal | ACN
Coincidint amb les vacances de Setmana Santa i tal com Pallars Digital va avançar ahir, els responsables de les obres de la carretera N-260 al seu pas per Gerri de la Sal han retirat els semàfors que regulaven el pas de vehicles a l'interior de la localitat a causa de les obres d'eixamplament de la carretera. D'aquesta manera han quedat operatius els dos carrils de la via i s'han evitat les restriccions que s'ocasionaven en èpoques de gran afluència turística.

Per augmentar la seguretat dels veïns i obligar als cotxes a reduir la velocitat hi haurà passos de vianants elevats. En aquest tram de via hi ha senyals que obliguen a circular a 30 quilòmetres hora però molts conductors fan cas omís a aquests senyals. 


Les obres, que es van iniciar al mes de maig del 2016. Han consistit en un tram de 450 metres, construir un voladís al lateral que no hi ha cases. La carretera ha passat de tindre 5,5 metres d'amplada i no tenir voreres a tindre una amplada de 6 metres i els vianants disposar de voreres.
 

La carretera s'ha eixamplat fins els 6 metres. Foto: ACNLes previsions del Ministeri de Foment són que l'obra puguin estar finalitzada cap a finals del mes de maig del 2017. La inversió que ha suposat aquesta actuació ascendeix a 2,14 milions d'euros.

Mentre han durat les obres ha quedat anul·lat un carril de circulació d'aquesta carretera on s'ha donat pas alternatiu als vehicles mitjançant semàfors. Ara, encara amb algunes obres per finalitzar, els semàfors s'han retirat coincidint amb l'arribada de turistes al Pallars per Setmana Santa. De manera puntual no es descarta que algun altre dia s'hagin de tornar a col·locar.
 

Dos vehicles es creuen amb un camió al tram urbà de Gerri de la Sal. Foto: ACN

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació