Dijous, 25 d'abril de 2024
esquí

Els millors esquiadors estatals s'han citat aquest cap de setmana a Espot

L'estació pallaresa ha estat escenari del Campionat d'Espanya d'esquí alpí | Els catalans Júlia Bargalló i Albert Ortega s'adjudiquen el Super-G

Redacció 10 d'abril de 2017 a les 09:24
L'estació d'Espot ha acollit la prova | Skipallars
Els millors esquiadors de tot l'estat espanyol s'han donat cita aquest cap de setmana a l'estació d'Espot amb l'objectiu d'aconseguir el títol de campió d'Espanya. Els catalans Júlia Bargalló i Albert Ortega, membres de l'equip nacional de la Real Federación Española Deportes de Invierno, han estat els vencedors de la prova, proclamant-se campions d'Espanya de la disciplina Super-G.

El dijous 6 d’abril es va realitzar un gegant en el marc del Trofeu FIS Spainsnow. La prova, puntuable per a la Copa Espanya CIT, va servir d'avantsala dels Campionats d'Espanya Absoluts d'Esquí Alpí. Seguidament, i ja immersos en els campionats nacionals, el divendres els esquiadors van disputar un gegant, el dissabte un súper gegant i el diumenge un eslàlom.

A banda dels esquiadors espanyols, a la prova també hi han participat esquiadors d'Andorra, Canadà, Eslovènia, Finlàndia, França, Itàlia, Luxemburg, Perú i Suècia.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació