Dissabte, 27 d'abril de 2024
Geoparc

El Geoparc publica uns quaderns per despertar l'interès entre els infants

Els llibres estan dirigits a infants de 6 a 12 anys i s'hi tracten sis temàtiques diferents

Redacció 8 d'abril de 2017 a les 10:29
L'objectiu és promcionar els diferents equipaments del projecte | Geoparc
Diferents establiments turístics del projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec disposaran durant aquesta Setmana Santa d'uns quadernets que ajudaran als visitants a descobrir el territori d'una manera divertida. Els llibrets són un suport divulgatiu dirigit a nens i nenes d’entre 6 a 12 anys perquè dibuixin i pintin una selecció de les principals icones patrimonials del territori. En concret, s'hi tracten sis temàtiques diferents, des d'astronomia, biodiversitat, paleontologia, arqueologia i història amb una base de geologia que fa de fil conductor.

Amb l'eslògan Atreveix-te a descobrir el projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec es vol animar al visitant a recórrer el territori del Geoparc aspirant a través dels seus equipaments que donen explicació a l'evolució de la Terra i de la vida. Entre algunes de les activitats que es proposen hi destaca seguir els rastres dels últims dinosaures que van viure a Europa, experimentar com van viure els primers pobladors humans o submergir-te en la història medieval a través d'un dels castells medievals més bens conservats.

És una iniciativa que s'espera que tingui èxit entre el públic familiar i els faciliti la comprensió d'aquest territori amb un patrimoni geològic d'interès internacional i, de la mateixa manera, potenciï les visites als seus principals equipaments. Està previst incorporar progressivament noves temàtiques i equipaments.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació